at work

Hej hej.
 
Sitter på jobbet med en kopp kaffe och är precis färdig med lite planeringsarbete. Hade en kort lektion imorse, och nästa lektion börjar inte förrän om en timme. Har suttit i telefon med en kille på IT-enheten senaste tjugo minuterna, då jag inte haft åtkomst till bland annat skrivare på min jobbdator. Men nu för tillfället fungerar det, men han kunde inte lova att det kommer att fungera imorgon så jag får nog prata med honom då också.
Jag har alltid sånt flyt då det gäller teknik på jobbet... Det är alltid datakrångel, internetproblem och om jag ska kopiera något så kan man satsa på att papper fastnar i skrivaren. Men jag är numera en hejare på att öppna och hitta fastkilade papper i alla möjliga kopieringsapparater, så något lär man ju sig utav det.
 
Snart har ännu en månad gått och jag börjar bli lite varmare i kläderna här på jobbet. Hittar var det mesta finns och börjar lära känna mina kollegor. Alla är hjälpsamma så det är skönt. Får se hur länge jag får vara kvar, jag har bara anställning på papper till 31 januari, men nu har vi planerat in mig att sköta de nationella proven i svenska som är första veckan i februari, så då måste jag ju jobba. Och på fredag ska jag träffa rektorn på skolan i Grythyttan, så kommer eventuellt börja vikariera där på fredagar då jag annars varit ledig.
 
Det är skönt att lite pengar börjar rulla in så att vi slipper nalla för mycket av våra sparkonton. Marcus tar lite pass på helgerna på Scandic i Örebro också.
 
Nä nu ska jag svälja sista kaffeslurken och klä på mig. Måste handla lite så att jag kan åka och hämta Freja på dagis direkt efter att jag slutat.