30 december

Ikväll tar jag en lugn kväll, måste vila upp mig lite inför imorgon. Börjar väl bli gammal.. Nä, kanske inte, men det blev lite väl sent igår. Det ligger kanske en del i att man inte orkar lika mycket efter 20 hehe..
Vi (jag, Hanna, Challe, Dave och Jess) hade laddat för en kväll på Amalias eftersom Nico sagt att de skulle ha öppet. Nico kom från Jönköping vid halv nio-tiden, så vid nio gick vi iväg. Och så visade det sig att Amalias var stängt! Grännagården  också.. Besvikelse!! Så vi gick tillbaka ner till källaren och drack lite där. Eller de andra drack förutom Hanna och jag för vi hade inte handlat nån dricka än. Monica kom ner också och det var riktigt nice, men framåt midnatt började jag bli trött så jag sa åt Nico att jag skulle gå hem och läsa och att han kunde komma senare. Han dök upp efter en halvtimme och vi fixade fyllemackor åt honom och satt och snackade i soffan läääänge. Klockan var halv fem på morgonen när vi kom på att vi borde sova. Det är svårt att hålla reda på tiden när man har roligt. Och vi som hade bestämt morgonen innan att vi inte skulle vara vakna så sent eftersom natten innan också blev sen.. Jag är glad att jag inte drack igår, Nico mådde inte så bra imorse eftersom han dragit i sig en hel del..

Imorgon är det nyårsafton och fest i Templet aka Forsséns hus! Det ska bli himla kul, ser mycket fram emot att träffa alla! Och jag får ha på mig min fina klänning. Ska bara bestämma frisyr nu.. Ska testa lite uppsättningar ikväll.