Föredetting

Åh vad helgen var rolig! Hade en liten inflyttningsfest i fredags. Panikstädade hela eftermiddagen för att kunna visa upp lägenheten från dess bästa sida. Sen hjälpte Hanna mig att handla massa mat och dricka också, så det var bra. Det blev ganska tunga kassar från ica.
Minas kom först av gästerna eftersom hon skulle iväg till Amalias sen. Folket från jkpg kom inte förrän kring kvart i åtta, och då var Minas nästan tvungen att gå så det var lite synd. Sen drösade Annika, Challe, Emme, Andreas, Adrien och älskade kusinerna in! Åh vad kul att Martin och Johanna kom!
När Hanna kom från jobbet stack vi till Amalias först. Kramade om Robin lite snabbt men stack sen till Grännagården. Där blev det dans halva natten, och väldigt många foton togs, särskilt med Martins kamera. Synd bara att polarna från jkpg drog så tidigt..
Lördagen började väldigt lugnt. Drog med mig Martin och Johanna till berget eftersom Hanna och Annika jobbade. Annika sa åt oss att ta upp ett bord på altan tills hon slutade vid fyra, så vi hade det väldigt gött i solen i några timmar.
Sen lånade jag bilen och åkte till Ödeshög för att hämta min älskade Cilia!
När vi kommer till huset springer Annika oss till mötes: "Jag såg en punkare!!"
Middag med stora familjen och sen lite vin hemma hos mig innan vi drog till Grännagården en liten stund. Sen kom Nico och sa att det var fest i Grennaskolans matsal så vi traskade dit hela gänget. 100 spänn i inträde tog de men men..Det var kul att dansa (jag som inte gillar att dansa..) men gud så ont i fötterna jag hade när jag kom hem och drog av mig skorna.. Träffade en del föredettingar från mitt år, bland annat Kak och Frances.. Både Cilia och jag blev helt chockade.. Vi umgicks ju inte alls med dem under gymnasiet..
Cilia och jag satt uppe och snackade länge efter att vi kom hem till mig. Har saknat dig så oerhört gumman! Flytta hem hit till Gränna nu! Jag menar allvar!

Igår så var det jobb från 12 och framåt. Shit vad jag avskyr mors dag.. Fastnade på altan hela dagen, i stekande solsken. Människor bara vällde in hela dagen, jag fick aldrig sitta ner.. Men det blev en hel del dricks iaf, 190 spänn på 5 pers.
När jag kom hem igårkväll somnade jag nästan direkt. Kände mig helt mosig i hela kroppen, nästan febrig..så idag stannade jag hemma från skolan.. har inte tid att vara förkyld nu, men halsontet, snuvan och huvudvärken vill inte riktigt ge med sig. Men måste till skolan imorn iaf, annars slår studiegruppen ihjäl mig..

Mamma ska på anställningsintervju på Grennaskolan på onsdag, vikariat för Babsan på Postis Norra. Hoppas hoppas!