blandade känslor

Sitter och har det egentligen helt underbart på balkongen. Har tagit ut laptopen, gjort mig en kopp starkt kaffe, har en gullig bok av Marita Conlon-McKenna uppslagen på bordet och det är lagom värme ute. Det är lite molnigt idag så det är inte samma hetta som det var igår. Egentligen skulle den här förmiddagen vara jätteskön och avslappnande, men jag har ett litet orosmoln svävande över huvudet och kan inte låta bli att blicka på mobilen varannan minut.
Anledningen är att jag inte förstår vad som händer. Har inte hört ifrån Tobias sen i fredags morse. Jag har smsat och ringt flera gånger men han svarar inte.. Detta gör mig sjukt orolig. Jag klarar inte att han gör så mot mig en gång till. Jag kommer att gå sönder. Jag smsade honom för ett par timmar sen och bad honom att komma hit imorgon. Vill han inte träffa mig mer så kan han åtminstone komma hit och förklara sig.

Men jag ska försöka att inte dra förhastade slutsatser. Pratade med Aleks förut och hon bad mig lugna ner mig, bollen ligger ju hos honom. TACK gumman för att du finns där när jag behöver prata. Jag älskar dig!
Det är skönt när man har vänner som kan berätta för en vad man ska göra och som kan lugna ner en när man stissar upp sig. Som Bamse som igårkväll försökte förklara hur killar tänker, ovärderligt! Och Ida som kom på att det borde anordnas en sms-vett och etikett-kurs för killar så att vi tjejer slipper bli så hispiga. De tänker helt enkelt inte på samma sätt som oss och det är fruktansvärt frustrerande ibland.

Nä jag får helt enkelt försöka tänka på nåt annat. Som igår, då var jag riktigt spontan. Fick lite panik när Tobias inte svarade när jag ringde, och insåg att jag inte kan tillbringa min lediga dag med att vänta på svar, så jag ringde Ida och undrade om hon ville ha besök. Så jag åkte till Huskvarna och satt hos henne hela eftermiddagen. Det var helt underbart roligt! Jag fick till och med lunch vilket jag behövde eftersom jag inte hade ätit lagad mat sen i fredags.

Om två timmar är det dags för jobbet igen. Den här veckan är ganska lugn. Jag har inte en enda heldag vilket är skönt. Och ikväll efter jobbet är det fest hemma hos Tompa. Vi ska äntligen fira att vi var så bra på Mors dag. Champagne och oxfilé blir det!