Frisk igen!

Senaste två veckorna har varit väldigt jobbiga. Lusing har varit sjuk med feber och höstblåsor i hela munnen, vilket har gjort att hon inte kunnat äta annat än välling, och knappt ens det vissa dagar då hon har haft så ont. Men nu i helgen har de försvunnit ur munnen, och igårkväll fick jag i henne nästan en hel portion majs- och kalkonpuré och idag till lunch åt hon en hel burk av samma sak plus en hel burk mangopuré. Så skönt att det börjar återgå till det normala vad gäller maten. Nu gäller det att mata och mata för hon har tappat i vikt nu när hon varit sjuk, och hon hade ju inte direkt att ta av från början..
 
Under tiden hon var som sjukast så var vi uppe i Grythyttan några dagar och hälsade på Marcus. Det var ju ingen höjdare när hon var så dålig, så det var synd. Hon mådde genast bättre när vi kom hem igen, då hon kände sig mer trygg.
 
I helgen var Marcus hemma igen, men han jobbade mycket så vi såg inte så mycket av honom. Han fyllde år i fredags så i lördags var jag och Freja ute och åt på Murphy's med svärföräldrarna och Frejas farbror Nalle. Marcus hade tyvärr mycket att göra, så vi fick träffa honom ett par minuter bara innan vi åkte hem igen. Men vi hade väldigt mysigt ändå.
 
Idag har vi varit på öppna förskolan på förmiddagen. Det var mycket barn och väldigt stimmigt eftersom bytarveckorna började idag, alltså att folk säljer begagnade barnkläder och annat. Men vi träffade Caroline & Isabelle, Johanna & Nova och Linda & Saga, så Freja var glad att hon kände några.
 
Nu ligger Freja och sover middag tillsammans med Stina, sen ska vi ta en eftermiddagspromenad i det soliga vädret.