sovdags



Tage ville inte sova själv så han kröp upp i mitt knä och ligger nu och snarkar.
Det blev ingen skola för mig idag eftersom jag måste passa Tage några timmar, vilket inte gör så överdrivet mycket eftersom jag ändå funderade på att skippa. Jag mailar läraren sen om vad jag missade.

Igår jobbade jag sista dagen på Kaffestugan! Förhoppningsvis sista någonsin! Det kändes skönt. Gårdagen var lite seg, och lite katastrofläge på morgonen. Det var bara jag och Charlotte som jobbade och vid halv tolv ringer det en tant för att kolla så att vi fixar långbord åt dem på eftermiddagen. Långbord? frågade jag. Hur många är ni? Och när? Hon säger då: Ja, men vi kommer ju till er, SPF i Gränna. Vi har ju årsmöte och ska komma till er i eftermiddag och äta räkmacka, vi blir ju minst 60 stycken.
VA? Men det går ju inte, svarade jag. Det hade inte vi hört nåt om..

Tydligen hade den som skulle ringa och boka hos oss glömt att ringa.. Jag försökte förklara att vi inte hade varor hemma till 60 räkmackor.. Men så lovade jag att Tompa skulle ringa upp henne när han kom upp till jobbet senare. När han väl kom så pratade han länge med henne, lovade att fixa allt och åkte sen i ilfart in till Mårdskog i stan och hämtade mer räkor. Jag fick ringa upp Hanna ett par timmar så att vi fick lite extra hjälp, så allt gick bra till slut. Men det är lite påfrestande när man inte är mentalt inställd på en sådan bokning, så vi var lite trötta efteråt.

Man känner sig lite allmänt trött idag. Helgen har varit ganska intensiv, med sena kvällar. I fredags var vi hemma hos Charlotte på kvällen, och sen avslutade jag, Matilda och Nirro hemma hos Nirro innan jag gick hem och sov hos Marcus. Trött som bara den, jag har aldrig somnat så före honom haha.
Jobbade heldag lördag och sen övertalade Marcus mig att komma in till stan och möta upp honom och Nico. Alex var med också eftersom han missat bussen till Göteborg. Vi stack hem till Matt först och drack lite öl och myste med hans hund Freja. Sen blev det roligaste taxituren tillbaka ner på stan och stackars Alexander fick ligga i bagaget.. Satt på Centrum en liten stund eftersom Nico ville träffa Sanna och vi andra inte ville betala inträde. Sen blev det Donken innan hemfärd, bästa på hela dagen eftersom jag inte hade ätit nåt tidigare.
Söndagen innebar jobb igen, och sen var det avslutningsfest hos Tompa efter stängning. Sjukt god mat! Tyvärr var alla rätt så trötta så det blev en lugn och tidig kväll, men mycket trevligt ändå.

Snart ska jag iväg och hämta Annika vid Galgen. Tage får träna på att vara ensam hemma en liten stund. Sen funderar Marcus och jag om vi ska åka ut i skogen och plocka svamp efter att han slutat vid två. Det vore mys!