vaknat på helt fel sida

Imorse hade vi ställt klockan för vi skulle upp tidigt för att skjutsa mamma upp till Galgen. Jag tänkte att vi ju redan är uppe vid halv åtta eftersom Freja vanligtvis vaknar långt tidigare, så det skulle ju inte vara några problem.
Men bara för att vi gjort dessa tidiga planer så hade Freja sin sämsta natt hittills. Hon väckte mig vid tretiden och låg bara i korgen mellan oss och sprattlade och gnällde. Tills slut lyfte jag upp henne, ammade henne en liten stund och till slut somnade hon på min mage. Strax efter fyra försökte jag lägga ner henne i korgen igen men då vaknade hon och gnällde. Sen bajsade hon, så det var bara att gå upp och byta blöja (detta gjorde dock Marcus som vaknade när jag försökte gå upp med henne). Sen försökte jag få henne att äta lite till så att hon skulle komma till ro, men så fort jag försökte lägga ner henne i korgen så vaknade hon och skrek till. Så till slut fick hon helt enkelt sova på mig, med resultat att jag inte fick sova så mycket.
Lilla tösen var sen mycket missnöjd med att åka bil, hon var så övertrött stackarn. Hon åt en liten stund när vi kom hem igen vid kvart i åtta, och har sen legat som däckad på antingen mig eller Marcus. Förutom promenaden i vagnen förut på förmiddagen så vill hon absolut inte ligga själv utan ska vara nära nära annars blir hon arg. Så allting är uppochner idag..