Jobbigt

Tillbringade ca en timme förut genom att skriva in info på vikariepoolen..men usch vill ju inte vara inskriven där. Och innan jag kan aktivera mitt konto så måste jag åka in till arbetsförmedlingen och verifiera mina uppgifter. Känns ju inte så lockande att lägga en halv dag på det.. men men, får la leta fram alla arbetsintyg och betyg och sånt, kopiera dem och sen ta en dag därinne.. Om inte de börjar ringa mig från skolan ändå. Det är ju typ bara tre veckor som jag tänker jobba ändå, sen börjar ju högskolan igen..

Har fixat lite fikadejter nu med. Ska fika med Andrea imorgon förmiddag och med Moa på eftermiddagen. Ska bli nice. Skulle ha träffat Ida imorgon men hon fick tyvärr inte ledigt från sin vfu vilket är riktigt surt. Har sån otrolig Ida-abstinens! Men vi får hinna ta maratonkaffe nästa vecka istället.

Nu börjar min mage säga att det är dags att börja med middagen. Enchiladas står på menyn idag. Tur att Annikas blogginlägg inte fick mig att tappa matlusten. Men vill ni se en dissekerad haj så kolla in hennes blogg, lite coolt att få göra såna saker i skolan hehe.

Sista november idag. Imorgon börjar julmånaden. Man kanske ska skapa en spotify-lista med julmusik. Lite mer stämningsfullt än George Thorogood som skrålar ur mina högtalare just nu..