Skriver lite så att Martin får nåt att läsa *S*

Fick just klagomål från kära kusinen att jag bloggat för lite på sistone, så jag får väl ta och plita ner några rader för att pleasa honom =P

Idag har mamma och jag planerat lite inför nyår. Det blir en lugn kväll hemma. Blev annars idag uppbjuden till Hedemora i Dalarna för att fira med Danne, men det var lite sent påtänkt även om han snäll som han är erbjöd sig att komma och hämta mig med bil för att jag ska slippa betala biljetten. Hade jag vetat det för en vecka sen så..
Nä så nu blir det istället en lugn nyårskväll med familjen - Annika som är i London med Challe och Monica. Så nu planerar vi menyn för fullt. Det blir gratinerad hummer (tack Martin för receptet), nånting me oxilé och sen nåt gott till efterrätt. Försöker komma på nån kul drink med..hmm..Nån som har nåt förslag på ginbaserade drinkar?

Annars idag har det varit en väldigt lugn dag. Lite trött eftersom vi var ute igår, jag, Hanna, Andrea och Jens. Var på Amalias först. Jesper jobbade inte tyvärr..och det var knappt nåt folk där till en början. Sanne kom i sällskap me Sofia Winnerhed. Det var längesen man träffade henne, hon har varit ett år i Brasilien som utbytesstudent, men går nu sista året på grennaskolan. Sen framåt halvtolvtiden drog vi vidare till Grännagården (efter att i baren på Amalias snackat en del me Olle..han är rolig han). På Grännagården var det lite mer folk. Träffade Hanna Henningsson och Jenny Gustafsson som satt och drack vin. Vi var kvar där till stängning. Sen gick jag hem till mig och låg och skrattade åt roliga fyllesms som jag fick hela tiden. Haha! Undrar hur han mår idag? Kommit hem än? Ring mig om du läser detta senare ikväll? Jag har inga som helst planer..

Ska gå me Hanna och Andrea och se Arn-filmen nästa vecka. Andrea måste bara bestämma sig för vilken dag hon kan. Hanna och jag kan när som.. Ser fram emot filmen! Håller på att läsa om böckerna nu innan. De är ju helt underbara!

aja, nu ska jag nog hjälpa mamma lite med middagen. Lax ikväll.