Nyårsafton

Så idag är det nyårsafton. Last day of the decade.

Det blir trerätters hemma med familjen ikväll. Plus Adam och Jens. Jens kommer till Gränna runt femtiden i eftermiddag. Det kommer bli mysigt med en liten och lugn nyårsafton. Vi ska äta gratinerad hummer till förrätt och oxfilé till varmrätt. Vad det vankas till dessert vet jag inte, men det blir säkert nåt riktigt gott.

Sen efter tiotiden ikväll nån gång kommer de andra ner, det vill säga Challe, Andrea, Nicolai, Ingrid och Robin. De ska äta middag hemma hos Challe först och kommer ner till oss och skålar in det nya året sen. Åh vad kul att Robin kommer! Hann bara träffa honom lite snabbt i somras, vi har inte träffats på riktigt på över ett år, så vi får se till att umgås lite ikväll.

Box head lurade mig igår och ringde med dolt nummer..hmpf! Men han verkar ha fattat nu iaf, men ville ses som vänner och efter mycket om och men så gick jag med på att äta middag med honom imorgonkväll. Jag ser det som ett bra tillfälle att verkligen förklara allt så att vi kan sluta ha det så här. Det blir inte sent heller eftersom jag ska upp tidigt på lördagen för avfärd mot Kläppen.

Jag måste komma ihåg att smsa till Marty kl 17 idag, då är det gott nytt år i Kupang, de ligger 7 timmar före oss. Och i Australien får de skåla kl 15, i Queensland iaf, de ligger 9 timmar före Sverige.

Åh nu kom det just ut ett brudpar ur kyrkan! Bruden ser ut att frysa. De står och fotograferar dem på kyrktrappan. Det är inga jag känner igen.. Nu fick hon en jacka på sig. Det måste ha varit ett litet bröllop, jag har inte sett några gäster runt kyrkan och nu är det bara brudparet och två fotografer verkar det som..

Nu ska jag slå mig ner i fåtöljen framför brasan igen. Älskar verkligen mina kakelugnar på vintern när det är så här kallt. Det är så mysigt!