Lite om helgen

 
I fredags var det ju midsommarafton och dessutom min 28-årsdag. Marcus och jag lämnade Freja hos mormor och morfar på morgonen. Det var en ganska stressig morgon då jag inte hann förbereda allt kvällen innan eftersom Sanna kom på besök och det blev en del vin och ganska sent. Men strax före 11 var vi i stan och mötte upp Carina, Sebastian och Sandra på Murphy's och sen åkte vi ut till Hok och Sandras föräldrars sommarstuga. Den låg hur fint som helst, precis vid en liten sjö, med en stor veranda där vi hann få lite sol, inglasad veranda där vi fick äta midsommarlunchen då det började spöregna precis när vi skulle duka fram, och en fin gäststuga där jag och Marcus fick husera under natten.
 
Vi blev inte så många som vi trott, men det var väldigt trevligt ändå. Det gick ganska städat till, vi spelade mest musik och satt och pratade. Pojkarna var ute och rodde en sväng på sjön och Marcus badade flera gånger.
 
 
Men på kvällen saknade vi allt vår dotter en hel del, så det var skönt att åka hem till henne dagen efter.
 
Igår var det också dags att fira, den här gången Marcus och min 3-årsdag. Vi började med frukost på Fiket och sen bara myste vi hela dagen hela lilla familjen. Ett snabbt besök på vårdcentralen blev det dock, eftersom Freja fått ett stort eksem i ena knävecket samt en massa prickar och torra fläckar på benen, så jag ville kolla upp det så att det inte är någon allergi eller så. Men läkaren trodde att det var eksemet som spridit sig, och att vi ska behandla med hydrokortisol i två veckor och fortsätta smörja henne med Locobase. Vi tycker att vi redan idag ser skillnad, det är inte lika flammande rött längre.
 
 
 
På kvällen åt vi god middag. Chèvregratinerade rödbetor med pepparrotskräm till förrätt och biff Wellington med rösti och rödvinssås till varmrätt. Så underbart gott! Älskar min kock!