Bluegrass



Bluegrass igår, riktigt roligt var det, men jobbigt. Tompa hade bestämt att vi skulle ha bordsservering, vilket vi aldrig brukar ha på bluegrass, men det funkade ganska bra. Jag och Nirro styrde i serveringen inifrån köket, Hanna och Lisa fixade mackor, och Annika, My, Nadia o Monica serverade..fast på eftermiddagen fick jag o Nirro rycka in o servera vi med..vi var väldigt trötta framåt kvällen..
Vi var från jobbet före 19.30 iaf, vilket var jätteskönt! Gick hem o duschade, matade kissarna och stack sen ner till familjen och käkade (mamma har börjat banta, så hon vägrar laga annat än GI-mat..). Sen stack jag, Hanna, Annika o Challe hem till Svante o Lisa. Gustav o Louise var också där. Kollade på deras bebisbilder från ultraljudet, så häftigt!
Stack ner till hamnen för att lyssna på lite mer bluegrass, drack öl vid fiskdammarna. Det var trevligt, men blev väldigt kallt efter ett tag, kändes som oktober typ..Efter en timme eller så gav jag, Hanna och Nirro upp, vi var trötta, frusna och hungriga, och skulle dessutom upp o jobba kl 9 dagen därpå.. Vi gick upp till torggrillen och köpte kebabrullar, mums! Finns ingen godare nattamat! Träffade förresten på Linda Gustafsson och Bente! Shit vad längesen det var jag träffade Bente, hon pluggar ju i Barcelona nu.

Nu har jag nästan jobbat klart på berget, är ledig imorn och sen börjar skolan på tisdag. Men jag ska jobba på lördag igen, och har sagt till Tompa att jag gärna hoppar in och jobbar framöver om det behövs, men han ville avvakta lite för att se hur mycket folk det blir i veckan så därför har vi inte bestämt några tider ännu..känns lite sorgligt att sommaren är slut nu..

Dennis kommer förresten förbi en sväng imorn..det var längesen vi sågs så det ska bli kul. Han ska ha med sig en ny dataskärm till mig också, för min gamla gick sönder inatt..får ingen bild, så fick låna en plattskärm av mamma idag..vill ha en egen platt, tar ju ingen plats alls..

Sen åker Jens hem imorn också =( Vet inte om jag kommer få se honom igen innan han åker till Exeter..Hoppas att jag får det. Kommer sakna honom sjukt mycket..alla bara försvinner..

Lisa och jag tog en del bilder under gårdagens bluegrassfestival..här kommer några..


image46

På väg till jobbet..gick upp för trapporna för en gångs skull.. (Lisas foto)

image47


Hoff + Forsséns


image48

Tompa!

image50

Bluegrassmusik!

image52

Monica får en alltid att le!

image51

Min syster, Lisa o Nirosha hemma hos Lisas far

image53

I hamnen

image54

Challe o Annika drack sött vitt vin

image55

Hanna och jag höll oss till öl!

Sammanfattningsvis en mycket trevlig afton.