Essay 2: Check!

Idag var vi duktiga och gick upp vid nio, trots att vi var sega från igår. Istället för myskväll hemma så blev det Amalias, fast inte så sent som tur var, vi var hemma vid 23 igen. Men det blev lite vin och en himla lyckad kväll och en bra avslutning på första veckan som sambos! Vi trivs så bra ihop att det knappt går att beskriva. Imorse var han till och med så gullig att han gick upp och gjorde kaffe, gav katterna mat och till och med rensade kattlådorna. Det är kärlek!

Jag skjutsade Annika till Galgen på förmiddagen eftersom hon skulle till Linkan över dagen, och nu har jag suttit och skrivit ihop min uppsats. Den blev riktigt bra till slut. Jag skrev en informativ artikel om fildelning. Har precis skickat iväg den till Sanna så att hon kan vara min peer reader.
Nu ska jag bara läsa resten av dagen till Marcus kommer hem från jobbet. Fast jag funderar på om jag ska spela lite xbox först.. Det är viktigt med raster..

Musse ringde också. Jag har jobb onsdag och torsdag nästa vecka i åk 3, så det blir bra med 10 timmar där. Sen ville han ha mig imorgon med, men det går ju inte. Måste in till HLK på morgonen.

Nu ropar visst xboxen på mig inifrån vardagsrummet. Det är bäst att jag skyndar mig..