För varmt för att orka uppdatera ordentligt

Sorry, Cilia men du får hålla dig till tåls med ordentlig uppdatering från mig. Jag jobbar så sjukt mycket för tillfället men jag njuter verkligen av mitt jobb på Grennaskolan. Det är helt otroligt kul och jag kommer sakna alla hemskt mycket när de åker hem efter avslutningen på lördag. Men förhoppningsvis kommer några tillbaka nästa sommar och då har jag en full lärartjänst att se fram emot.
Igår drog vi med 73 elever till Göteborg. Det var riktigt kul och allt klaffade trots allt. Frutta caliente!
Idag fick jag lite ledigt, var så himla trött igår när vi kom hem till Gränna så Greg sa att jag kunde ta dagen ledigt. Det tackar jagverkligen för. Det har blivit mycket den senaste veckan med både utflykter och vanlig undervisning, plus att jag har Kaffestugan också. Men allt är bara roligt så man kan stå ut. Förra helgen drog vi med alla elever ut till Visingsö med övernattning i tält. Det var nog väldigt nyttigt för vissa av våra elever som aldrig förut tältat eller besökt ett utedass.
På onsdag är det dags för den sista utflykten. Då ska vi till Skara och Götene och besöka Arn-land och titta på kyrkor och sånt.
Nä, nu ska jag hem till mig en sväng och vänta på telefonsamtal. Jag behöver verkligen den där glassen idag.