Laddar inför mässan

Idag tar vi en lugn dag hemma. Marcus är ledig och ska mest laga mat hela dagen. Jag ser redan fram mot min powernap i eftermiddag, för jag har inte sovit alls bra de senaste nätterna eftersom Freja tycker om att vakna för amning varje 1,5 timme, vilket gör att jag, som har svårt att somna om, precis hinner sjunka ner i någorlunda djup sömn innan jag rycks upp till ytan igen.. Så i eftermiddag ska jag ta en barnfri tupplur så att jag orkar vara lite social ikväll då Jesper troligen kommer på middag.
 
Och jag måste ha ordentligt med ork till imorgon då mamma och jag ska på Bokmässan! Åh vad roligt det ska bli! Jag kunde inte åka förra året då jag jobbade, så nu är jag rejält taggad. Det är så roligt att gå runt och titta på massa fina böcker och mysigt att umgås med mamma hela dagen.
 
Funderar på vad jag ska leta efter för böcker. Vill köpa lite fina barnböcker till lusingbarn. Och så ska jag köpa Malin från Skaftnäs av Malin Wollin. Och Fredrik Backmans nya bok. Och Guillous fortsättning på Brobyggarna. Och Marcus vill ha nån kokbok, helst med kemisk matlagning..
 
 
Freja har utsett en liten handduk till snutte. Hon kramade den hela eftermiddagen och kvällen igår, och leker med den idag också.