Vår dag - En bild i timmen

 
Kl 10.55. Freja och jag går på långpromenad lite tidigare än vanligt. Det var lite ruggigt, men med dunjacka och en bra podcast i öronen så var det riktigt skönt.
 
 
Kl 11.55. Freja får testa att äta gröt igen. Roligast idag var den nya haklappen..
 
 
Kl 12.55. Vi går till banken för att ha rådgivningsmöte med Ann-Marie. Jag tog tag i mitt pensionssparande och öppnade ett sparkonto till Lusing. Och så satt vi en lång stund och bara pratade om ditten och datten, det var riktigt trevligt!
 
 
Kl 13.55. Lusingbarn somnade direkt när vi kom innanför dörren, så jag gjorde mig en svampmacka till lunch.
 
 
Kl 14.55. Jag ska byta blöja på bebis och hittar då Stina på skötbädden. Hon var inte glad över att behöva flytta på sig.
 
 
Kl 15.55. Jag ringde till verkstan för att beställa ännu en tid för bilen. Den var ju på service igår, och de behövde inte fixa så mycket, vilket var skönt. Men så upptäckte Marcus idag att fläkten inte fungerar, och det är ju inte så bra när det är imma på rutan när man startar en kall bil på kvällen. Så någonting måste ha hänt i och med servicen.. Vi fick ny tid på torsdag.
 
 
Kl 16.55. Freja vaknade efter en kort tupplur och fick en flaska.
 
 
Kl 17.55. Middag! Korvstroganoff med ris. Freja fick smaka lite på såsen, och det tyckte hon om!
 
 
Kl 18.55. Pyjamas på bebis. Idag testar vi den fina med björnen, första plagget som Marcus och jag köpte tillsammans, när vi var i Stockholm några veckor inann hon föddes. Lite stor, men mysig!
 
 
Kl 19.55. Freja sover för natten och jag rörde snabbt ihop en bröddeg till frukost imorgon. Morotsbröd med dinkel och sirap!
 
Ja, det var vår dag det. Nu ska jag mysa framför tvn tills Marcus kommer hem vid midnatt.