lite deppigt idag

Idag är inte humöret på topp. Trött och småledsen. Beror nog mest på graviditetshormoner och det gråa trista vädret. Och på att Marcus är iväg på jobb i Örebro och jag känner mig ensam nu när Freja sover middag.
Längtar hem till Gränna som sjutton. Saknar mina vänner och familj. Men nästa helg åker vi ner till Småland, så det ska bli skönt.
 
Vi flyttade in i nya lägenheten förra helgen och börjar så smått bo in oss nu. Svärfar Christian hjälpte oss att köra flyttlass förra lördagen, och den här helgen kom han och hälsade på också. Svärmor Betty var här en snabbis igår, då hon var på studiebesök på Måltidens hus i jobbet. Så hon och hennes assistent Paulina var här och fikade på eftermiddagen, och Christian kom och mötte dem här för middag på Gästgifvaregården igårkväll och stannade med dem över natten. Betty och Paulina åkte vidare mot Surahammar imorse och Christian kom förbi oss och fikade.
 
Vi planerade upp renoveringen lite, så han och Betty kommer till oss igen nästnästa helg så då sätter vi igång med köket.
 
Får se hur mycket vi hinner förbereda i veckan. Riva upp det felagda golvet i köket samt slipa och spackla lite på väggarna kanske. Och så måste vi ringa någon som kan komma och kolla på elpannan, för den står och pyser konstant, och när Christian skruvade bort fronten och kollade lite så såg han att det läckte lite vatten från en packning, så det är nog något som måste bytas.. Typiskt, vi upptäcker nya saker som är fel på den här lägenheten hela tiden. Vi börjar förstå varför säljaren ville bli av med den och varför han gick ner så hemskt i pris, det var helt enkelt för mycket som behövde fixas.
 
Jag fick mitt vikariat förlängt ytterligare tre veckor. Hade lite hoppats på att slippa eftersom jag inte trivs med klassen alls, men jag får väl göra det bästa möjliga av det.