Katt i koppel

Imorse sjukanmälde jag mig. Mådde inte alls bra i natt och sov knappt nånting på grund av ont i magen och illamående. Så jag stannade hemma och hoppas på att må bättre till imorgon. Jag är fasligt trött dag, men illamåendet har gått över i alla fall.

Det är riktigt fint vårväder idag, så jag satt en stund på trappen i solen. Emil ville gärna följa med ut, så jag tog fram selen och kopplet, och han trilskades inte alls när det skulle på. Så han hoppade runt lite ute på trappen, men tycker att det är lite läskigt när det kör förbi bilar. Just idag saknar jag vår gamla balkong lite, det var så smidigt med katternas inhägnad. Så nu sitter jag och kollar på olika lösningar för att inhägna lite här. Ska bygga en nätdörr så att man kan ha dörren öppen, och kollar på olika slags nät. En lösning som många skriver om på olika forum är att göra en dörr av kompostgaller. Det kanske jag ska testa först? Ska kolla med pappa om han har några liggandes som jag kan ta.. Vill ju kunna ha dörren öppen när det är varmt ute utan att kattermna springer bort och ut på vägen. Blir smidigt om bebis ligger ute i vagnen och sover att kunna ha dörren öppen också.
Och så ska vi bygga en liten kattgård utanför tvättstugefönstret, så att katterna kan hoppa ut där. Får väl kolla lite på material på söndag då vi ska till stan. Vi har bestämt att inhandla spjälsängen nu och börja förbereda för lilla hjärtat på riktigt.