sommarkväll

Idag har varit en dag med riktig sommarkänsla. Redan när jag gick hemifrån imorse var det 24° varmt. Ljuvligt! Ungarna har mentalt redan tagit sommarlov, det är lönlöst att motivera dem att göra något skolarbete, så vi lärare har mer eller mindre gett upp och vi försöker njuta av sista dagarna tillsammans innan ledigheten. Idag har jag tillsammans med 6:orna och Jenny gjort cupcakes, tittat på film, dansat på bildlektionen och varit i kyrkan och övat inför skolavslutningen. Det har varit en rolig dag och det märks att eleverna har haft kul!

Imorgon ska vi nästan bara mysa, fika, se på film och splea brännboll. Lärarna vs. 6:orna, med strabdtema vilket innebär att typ spela i bikini. Det kan behövas om det är lika varmt imorgon som det har varit idag.

Efter jobbet kom jag hem till Marcus och hans bästa kompis Jesper som är tillbaka i Gränna för sommaren. Vi fikade och killarna spelade xbox och sen åt vi en snabb middag innan Marcus var tvungen att sticka ner till hamnen. HAn jobbar ikväll, får se hur sen han blir. Grennaskolan tar stundeten idag, med efterfest på Pir Kro så det är nog mycket folk i hamnen, och en del kommer nog till R2 också..

Så länge får jag njuta av Desperate Housewives och äta popcorn.