Andra tanden

Lusing har varit ganska orolig den här veckan. Sovit och ätit dåligt och varit förkyld. Men så igår i badet så kände vi den, den andra tanden! Den första i överkäken! Så det är klart att hon har haft ont i munnen och inte velat äta så mycket. Nu hoppas vi att det snart ska bli lättare för henne.
 
Hon sover sin eftermiddagslur just nu. Hon gick upp tidigt med Marcus imorse, och så har vi hunnit med en lång och en kort promenad idag, samt varit ute i trädgården och lekt på gräsmattan en stund, så det är klart att hon är lite trött nu.
 
 
I helgen hoppas vi på fint väder så att vi kan vara ute mycket. Jag måste skaffa tunna långärmade tröjor till henne, eller tunna skjortor. Det är för varmt med de kläder hon har, och  vi vill skydda hennes armar så mycket som möjligt mot solen.
 
 
Söta unge med sommarkläder och snor under näsan.
 
Men imorgon blir det nog en tur ut till stugan på dagen. Och på söndag ska jag vara barnfri! Jag ska åka till Norrköping och hälsa på Sanna, och sova utan Lusing för första gången sen hon föddes! Det ska bli spännande, men jag kommer säkert att ångra mig och vilja stanna hemma när Marcus släpper av mig vid Galgen på förmiddagen. Han får vara hård och tvinga mig på bussen då haha. Han är nog lite nervös han också eftersom det blir första natten han är ensam med Lusing. Men allt kommer ju gå jättebra, det vet jag ju. Ett dygn kommer gå så fort och en natts bebisfri sömn vore ju inte helt fel.