Bokmässa


Just hemkommen från Göteborg. Det var dags för den årliga bokmässan idag, så mamma och jag tog ledigt och åkte dit. Synd att inte Ida kunde följa med, men jag tänkte på dig vännen..
Vi kom till mässan just efter att de hade öppnat. Det är skönt att vara där så tidigt innan det kommer alltför mycket folk. Först så gick vi igenom hela mässan och bara tittade ut vad vi skulle köpa, och jämförde priser och så. Spanade efter folk man kände igen. Träffade bara några Grännabor, min kusin Pernilla och Emmas och Jennys mamma Lillemor. De var där med dagmammorna..
Kändisspaningsresultat:
Bert Karlsson, gick runt och såg sur ut..
Bosse Bildoktorn, stod och höll lite föredrag i ett hörn, men jag orkade inte stanna och lyssna vad det handlade om.
Sivert Öholm, stod och intervjuade nån författare..
Thomas Ledin, han gick runt och tittade på pocketböcker. Han gick förbi mamma och mig flera gånger, men mamma såg honom inte..
Bob Hansson, han såg ut att ha väldigt bråttom, skulle kanske till toaletterna, han gick åt det hållet iaf..

Köpte en hel del böcker också:
Paulo Coelhos Pilgrimsresan, Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät och Veronika bestämmer sig för att dö
Linda Skugge Blogg 2005/2006
Emma Hamberg Linas kvällsbok
Kajsa Ingemarsson Kajsas Värld
Jonas Hassen Khemiri Montecore
Susanna Clarke Jonathan Strange & Mr Norrell
Lauren Weisberger Djävulen bär Prada

och sen var det två till som jag inte minns namnet på just nu.. Nu ska jag bara få tid att läsa dem också. Är så himla mycket att läsa i skolan så jag hinner ju inte läsa sånt som är roligt..

När vi handlat klart böcker och var trötta på allt folk så gick vi ner på stan. Skulle hitta nånstans att äta. Jag ville gå till Bamboo, men de hade inte nån lunch idag så det var lite synd.. Vi gick längs kajkanten och hittade en annan kinesisk restaurang som hade hyfsad mat. Mätta och belåtna gick vi till Saluhallarna och köpte fisk och räkor, mums! Ikväll blir det räkmacka och imorn blir det lax! Mamma står och skalar räkor för fullt nu..

Trodde att jag skulle få umgås med Robin ikväll, men han skrev just till mig på msn och bad mig om en tjänst..blev lite ororlig först, men tjänsten visade sig vara om han får sova hos mig i natt. Och det är klart han får! Det har jag ju redan sagt till honom. Men han tyckte att jag var en ängel ändå. Men vi kommer inte träffas förrän sent i natt, för han ska in och festa i Jönköping och kommer tillbaka med sista nattbussen, vid kl 3..ska försöka hålla mig vaken..men lovar inget..