Godkänd!

Så var jag hemma efter en lång dag på jobbet. Det är lite taskigt att de alltid ska lägga alla FP-möten på kvällstid. Hur pigg är man efter att ha jobbat en hel dag. Efter ett tag slutar alla att lyssna och det blir bara flamsigt istället. Och sen vill alla springa hem (eller ut till bilarna) för alla är hungriga och blev inte mätta på frallan man fick till kaffet. Annars var det väl en ganska intressant kväll, och jag, Martina och Susanne klarade av vår improviserande genomgång av hur man skriver en GPP (gemensam pedagogisk planering). Det var roligt att träffa Anna som jag jobbade med i Örserum också!

Nu ska jag äta en stor tallrik yoghurt som jag har längtat efter hela dagen. Och om två timmar kommer Marcus hem. Min älskade duktiga Marcus som blev godkänd på körkortsteorin idag! Fast han höll på att ge mig en hjärtattack förut när han ringde och skulle lura mig att det gick dåligt. Då jag hade en massa barn och föräldrar omkring mig så var jag inte riktigt upplagd för sådana skämt och förstod först inte vad han menade. Men han blev ju godkänd!
På fredag är det dags för uppkörning och jag kommer att vara nervös hela morgonen och bara vänta på att telefonen ska ringa. Men jag tror på honom, det blir nog körkort till helgen för han är så duktig!