Sjuk

Nu är det inte kul längre.. Igår var det bara skönt att ligga i sängen och slappa hela dagen..men idag är jag trött på det..men jag har absolut ingen ork till nånting. Huvudet spränger, halsen värker, får ideligen hostattacker och har till och från under eftermiddagen haft feberfrossa. Thank god for ibumetin. wouldnt survive without the little pills..
Sov ett par timmar nu på eftermiddagen, så nu är jag lite piggare iaf. Konstiga feberdrömmar, men jag tänker inte skriva ner dem här. Har ju sett på Annikas blogg vilka analyser man kan få då hehe. Men mina drömmar innehöll iaf inga ormar..

Aja, imorn måste jag må bättre. Det är inte så lyckat om jag missar föreläsningen imorn. I den här kursen är det nästan dödsstraff på att missa en enda föreläsning. Tydligen är det väldigt svårt att ta igen dem, så det man missar får man ta igen nästa vår när kursen går igen. Och det vill man ju inte. Restar man från den här kursen får man inte ta examen nästa vinter. Usch vad hemskt! Så jag får sitta snörvlande och hostandes hela förmiddagen. Måste komma ihåg att ta med näsdukar, nässpray, halstabletter och vattenflaska så att jag överlever till kl 12.
Sen blir det lunch med tjejerna. Ska bli kul. Har inte träffat Johanna och Julia sen vi började för tre veckor sen. Ska bli spännande att höra hur det går för dem i AU3. Stackars Johanna som skriver tillsammans med Anna. Lider verkligen med henne.

Får se om det blir nån utgång imornkväll. Jag vill så gärna, men mår jag som idag så finns det inte en chans att jag pallar det..