kvällstid

Sitter nu äntligen i soffan och kan koppla av lite och bara njuta av att vara lite ensam idag. Känner mig helt slut i huvudet. Det har varit en lite stökig dag. Fick vicka för Ingrid idag, och det var lite svårt eftersom ingen riktigt visste vad hon skulle göra idag, och instruktionerna jag fick i Musses sms stämde inte riktigt, så jag kände mig mest ivägen hela dagen. Att jobba som fritidspedagog är verkligen inte min grej, dels är barnen för små, dels går tiden så långsamt.. Och hela förmiddagen var rörig och jag avskyr att inte få planering i förväg. Skönt att Emma också jobbade på eftermiddagen, så vi kunde stå ute och snacka på eftermiddagsrasten.

Efter jobbet gick Emsen och jag upp till Fiket och träffade Hanna, Annika, Challe och - hör och häpna - Monica! She is alive!

Kul att träffa Charlotte igen, hon är vår Samantha! Stannar i Sverige till tisdag, så hinner träffa henne på söndag med.

Imorgon blir det jobb i fyran igen. Jag kommer snart förvandlas till Helena, jag lovar. Idag undrade folk i lärarrummet vad jag gjorde där eftersom Helena är ledig på onsdagar..

Och sen imorgonkväll blir det hockey i huset. Pizza och bärs, och sen eventuellt en sväng ner till Pir Kro och titta på Dannes band som spelar live..

Näe nu ska jag fixa te, och fortsätta chatta med O. Det ser ljust ut på söndag! Jag är glad!