Lite trött men mår otroligt bra ändå

Var uppe nästan halva natten och sträckläste en underbar bok - Flyga Drake (the Kite Runner). Helt underbar historia om Amir som växer upp i Kabul, Afghanistan, tillsammans med sin vän Hassan, och hur krigen kommer och förändrar allting. Jag blev helt fascinerad och ville alrdig att den skulle ta slut. Filmen har Sverigepremiär på fredag, måste se den!
Somnade inte förrän framåt 5-tiden..eller halvsomnade eftersom Stina fick ryck och blev hyperpigg vid den tiden, så hon sprang bara runt och väsnades. Till slut lyckades jag iaf fall somna, men det kändes som om jag just slutit ögonen när det ringde gällt på dörren. Ungefär så som Robin brukar ringa på, så jag tänkte i min dvala att det var han, men sekunden senare insåg jag ju att det var omöjligt eftersom han är i Växjö. Snabbt som sjutton hoppar jag upp ur sängen, sliter åt mig morgonrocken samtidigt som jag hör en nyckel vridas om och min ytterdörr öppnas. Jag kommer ut i hallen, tänker att shit, har jag försovit mig? Är det mitt på dagen? Där står hyrestanten, hennes son och en annan man. Jag tittar på klockan på micron. 07.54. Aja, legitimt för mig att bara öppna i morgonrock iaf..
Mannen de hade med sig var en kille som försäkringsbolaget skickat ut för att göra en besiktning av avloppet i mitt badrum. Riktigt trevlig var han, och han hade inte särskilt goda nyheter till mina hyresvärdar.. Han sa att troligtvis är rören bara för gamla och stammarna behöver bytas helt och hållet. Rören är tydligen från 1955 när huset byggdes, och det har aldrig gjorts nåt underhåll på dem. Och eftersom underhållet har varit bristande så kommer det nog inte gå på försäkringen som de har. Hyrestanten såg inte glad ut när hon fick höra detta..men jag är glad att jag är här ifrån om två veckor.. muhahaha!
Efter att de gått ställde jag mig i duschen och när jag var klar och stod och borstade håret ringde det på dörren igen. Jag tänkte att det var hyresvärden igen och öppnade i morgonrock igen. Men den här gången stod det en främmande gubbe utanför. Tydkligen min nya granne som flyttade in i förra veckan, och återigen blev jag glad över att jag flyttar snart. Han är tydligen alkoholist, det gick knappt att förstå vad han sa för han sluddrade så mycket. Men han verkar ofarlig, men ändå, jag känner mig lite illa till mods kring såna människor.. Han ville bara säga att jag inte skulle vara rädd för att säga til