En skön kväll på Amalias

Igår var en väldigt trevlig dag på alla sätt och vis. Var inne i Jkpg med mamma på förmiddagen. Vi plockade upp Ida och "tantade", dvs kollade alla second hand affärer. Jag lyckades inte fynda något, men Ida hittade en fin tavla till nya lägenheten. Men trevligt var det.
Tillbaka i Gränna fick jag skynda mig bort till Minas för att hjälpa tjejerna med balbestyren. Blev riktigt nöjd med Minas hår och gud så fina alla var! Jag blev ganska avundsjuk, ville ju också ha fin klänning på mig.. Träffade Ingrid med, blev lite chockad nästan för jag visste inte att hon skulle gå med David Grindholmen! Haha..där ser man..
Efter att ha vinkat av dem vid Borgmästargården gick jag ner till mamma och pappa för att äta middag. Men det blev en tidig sorti för mamma var trött eftersom hon är sjuk och pappa blev lite väl dragen lite väl snabbt.. Gick hem till mig en stund..hade så tråkigt att jag höll på att somna, men tack vare lite lustiga sms från Kullman (vet du om finnar alltid bär kniv?) lyckades jag hålla mig vaken tills Nico ringde och bad mig komma bort till Amalias. Satt sen där med honom och Pavel och väntade på att balmänniskorna skulle komma tillbaka. Grennaskolan ringde Amalias och bad dem hölla öppet längre tills balmänniskorna dök upp (lite roligt hehe) och Arnold sa att han skulle ha öppet till 1.30..det blev inte så..han fick glatt ha öppet några timmar till. Det var kul att sitta och snacka med folk halva natten, och efter stängning hängde Robin, Emma, Nico och Pavel hem till mig och så invigde vi min balkong. Nico och Pavel sov över och gick upp först för typ en timme sedan (då hade jag varit uppe ett tag eftersom Stina inte ville låta mig sova längre än till 10..)

image115

Ingrid & David, Minas & Victor, Emma & Robin, Florence & Johnny