Snart sängdags

Sitter uppe och väntar på att Marcus ska komma hem, han är nog på väg. Han smsade för en stund sen att han bara skulle räkna kassan och sen åka.
 
Freja har varit otroligt lätt ikväll. Hennes förkylning är nästan borta så hon andas lättare och hostar inte så mycket så då sover hon bättre. Ikväll somnade hon vid 20.30 och har inte vaknat en enda gång efter det. Hon kommer väl vakna till när vi lägger oss, och då får hon en flaska ersättning och ny blöja så sover hon hela natten förhoppningsvis.
 
Gordon har skött sig hyfsat idag med, fast för en stund sen kom jag på honom kissandes på barnvagnen. Och då hade jag varit ute med honom 10 minuter tidigare. Så jag blev ganska arg och uppgiven, känns ju inte som något han kommer sluta med i första taget. Han har kissat inne två gånger tidigare idag, och tre gånger under natten..
 
Hanna var här och höll oss sällskap i eftermiddags. Det var roligt! Och hon hade Aron med sig, men Gordon förstod aldrig Arons inviter till lek.
 
Nä nu hoppas jag att Marcus kommer snart. Jag är trött. Och Freja och jag ska upp lite tidigare än vanligt imorgon eftersom det är öppna förskolan. Men det ser jag fram emot!